Vejlensisk startup-virksomhed har vokseværk og er flyttet ind i nye topmoderne rammer

Vejlensisk startup-virksomhed har vokseværk og er flyttet ind i nye topmoderne rammer

09. december 2020

Tekst: Michael Pataphim Juul Rahbek
Foto: Michael Pataphim Juul Rahbek

Iværksættervirksomheden Tickethero har vind i sejlene og store forventninger til fremtiden. Virksomheden er derfor flyttet fra Slagteriet Udviklingspark Vejle til nye større lokaler i Den Hvide Facet.

28-årige Jesper Holst og 30-årige Andreas Herss er en driftig iværksætterduo. De driver i dag den succesfulde billetplatform Tickethero fra nye topmoderne rammer i Den Hvide Facet, hvor der er hele 150 m2 at boltre sig på. Succesen skyldes et gratis webbaseret SaaS-system (Software as a Service), hvor eventarrangører kan tilkoble sig systemet, så de sparer tid og penge på administration af billetsalg, adgangskontrol og betaling.

Tickethero har for nylig hjulpet Koldinghus med at udvikle en række løsninger, der har været med til at sikre, at kulturinstitutionen har kunne overholde myndighedernes restriktioner om pladsbegrænsninger.

– Koldinghus bruger Tickethero til at hjælpe med billetsalget til deres begivenheder og det har især været en stor hjælp under COVID-19. Vi har f.eks. gjort det muligt for kunden at oprette mange tidsintervaller i vores SaaS-system, og dermed har vi kunnet begrænse antallet af deltagere til det pågældende arrangement, udtaler Jesper Holst medstifter af Tickethero og ansvarlig for virksomhedens salg, kommunikation og marketing.

Kickstart i Slagteriet Udviklingspark Vejle

Andreas Herss og Jesper Holst har altid vidst, at de ville være iværksættere. De to kammerater kender hinanden fra iværksættermiljøet i Slagteriet Udviklingspark Vejle, hvor de begyndte iværksættereventyret med at dele et 12 m2 stort lokale tilbage i 2014. Efter at have kigget på flere kontorfællesskaber i lokalområdet faldt valget på Slagteriet Udviklingspark Vejle, der er et stort kontorfællesskab for iværksættere og mikrovirksomheder, hvor begge iværksættere så fordelen i at dele kontor med hinanden.

– Vi valgte at dele et 12 m2 stort lokale på Slagteriet, da vores virksomheder Geekweb og Vitago minder meget om hinanden, så det var rart at have en ligesindet at sparre med i dagligdagen. Vi fik på et tidspunkt brug for at være i et større lokale, så det var rigtig fedt at det kunne lade sig gøre at lave en intern flytning i Slagteriet, så vi undgik at skulle ud i byen for at finde et nyt lokale i et helt andet prisniveau. Den centrale beliggenhed og bemandede reception samt adgang til mødelokaler i forskellig størrelse var også en medvirkende årsag til, at vi valgte at slå os ned på Slagteriet. Som lille startup-virksomhed var det vigtigt at kunne fremstå troværdig over for potentielle kunder og byde dem velkommen i professionelle rammer, fortæller Andreas Herss medstifter af Tickethero og ansvarlig for udviklingen af virksomhedens SaaS-system.

Slagteriet Udviklingspark Vejle leverer professionelle rammer og services til ca. 100 virksomheder inden for forskellige brancher fordelt på fire lokationer i Vejle Kommune.

Store forventninger til fremtiden

Tickethero er i øjeblikket i dialog med Koldinghus omkring en udvidelse af det eksisterende samarbejde, men de nærmere detaljer kendes endnu ikke. Derudover arbejder de to iværksættere på at udvikle flere funktioner til SaaS-systemet, så Andreas og Jesper kan følge med i hele kunderejsen bag skærmen og dermed yde en fantastisk kundeservice ved allerede at kende til aktuelle sager, når kunden ringer ind med spørgsmål.

– Vi har rigtig mange spændende ting i vores pipeline, hvilket lover godt for fremtiden. Der bliver derfor brug for en ekstra mand i virksomheden, da vi gerne vil have ansat en webudvikler til februar 2021. Vi får dermed frigjort ekstra ressourcer, så der kan fokuseres på udviklingen af endnu flere systemfunktioner. Vores ambition er, at kunne hjælpe arrangørerne og gæsterne med at automatisere mange af de processer, som i dag tager lang tid. Det kan være i forbindelse med refundering af billetter eller flytninger af billetreservationer, så gæsterne undgår at sidde i lange telefonkøer. Det er en ekstra service, som vi tilbyder alle vores kunder – uanset om der er tale om et gratis eller betalt arrangement, afslutter Andreas og Jesper enstemmigt.