Vejle Kommune inviterer erhvervslivet til nytårskur

Vejle Kommune inviterer erhvervslivet til nytårskur

13. december 2019

Tekst: Vejle Kommune

Der bliver tid til masser af dialog og netværk, når Vejle Kommune 7. januar inviterer erhvervslivet til nytårskur i Vingsted. Hovedtaler er Brian Mikkelsen, adm. direktør hos Dansk Erhverv.

Vejle Kommune plejer at samle 8-900 uddannelses- og erhvervsfolk til den traditionsrige nytårskur, og i 2020 foregår det så i den helt nye konferencesal på Vingsted Hotel & Konferencecenter. Det er her, borgmesteren i sin velkomsttale både ser tilbage på året, der gik, og ser fremad mod nye udfordringer.

– Det er altid en stor fornøjelse at møde de mange gæster ved vores nytårskur, og jeg er meget glad for den store opbakning fra erhvervslivet, siger borgmester Jens Ejner Christensen. I år glæder han sig til at takke de mange, der har været med til at komme med ideer til den nye erhvervspolitik, som Byrådet vedtog onsdag aften.

– Rigtig mange uddannelses- og erhvervsfolk er mødt op til de mange events, netværks- og branchemøder og dialogmøder, vi har inviteret til i 2019. I det nye år skal vi i gang med at indfri de høje ambitioner, erhvervslivet har for erhvervsudviklingen i kommunen, understreger borgmesteren.

Tidligere topminister hovedtaler
Årets hovedtaler er adm. direktør hos Dansk Erhverv og tidligere erhvervsminister Brian Mikkelsen. Et af temaerne er digitalisering, automatisering og den 4. industrielle revolution.

Klimadagsordenen fylder rigtig meget i den erhvervspolitiske dagsorden i dag, og Brian Mikkelsen vil give sit bud på, hvordan erhvervslivet kan bidrage til den grønne omstilling og vende udfordringer til nye forretningspotentialer.

Den tidligere erhvervsminister kommer også ind på oplevelser og kreativitet, og hvad det betyder for et område at have en stærk kreativ sektor. Dansk Erhverv har udtalt, at Danmark skal være i den innovative superliga, og Danmark skal være en nation af iværksættere. Men hvordan når vi dertil?

Årets iværksætter kåres
På nytårskuren hylder Vejle Kommune netop iværksætterne. Årets Iværksætterpris skal uddeles, og i hele oktober har det været muligt at indstillet kandidater til Iværksætterprisen 2020. Og interessen for at indstille kommunens iværksættere har været stor.

– Vi har modtaget hele 32 indstillinger i år, fortæller erhvervschef Morten Damgaard. Det vidner om stor interesse for prisen. Og jeg ser frem til, at vi endnu en gang skal hylde en iværksættervirksomhed i Vejle Kommune, som har skabt noget specielt og klaret sig godt, understreger erhvervschefen. Og dem har vi heldigvis rigtig mange af!

Ved nytårskuren har gæsterne god mulighed for at netværke og hilse på nogle af de embedsmænd, der servicerer erhvervslivet. Kommunens nye projektleder for Tour de France vil også være til stede.

Erhvervsfolk, der ønsker at deltage i nytårskuren 7. januar, kan tilmelde sig via Vejle Kommunes arrangementskalender på https://tilmeld.vejle.dk/873/