Vær med til at finde årets rummelige virksomhed 2020

Vær med til at finde årets rummelige virksomhed 2020

25. august 2020

Tekst: Rune Hansen

Du kan være med til at bestemme, hvem der skal kåres til årets rummelige virksomhed og årets mentor i Vejle Kommune 2020. Du kan også give dit bud på årets succeshistorie.

Den 17. november uddeler Arbejdsmarkedsudvalget for tiende år i træk priserne “årets rummelige virksomhed” og “årets mentor” til hhv. en virksomhed og en medarbejder, der har gjort en ekstra indsats for at hjælpe udsatte på arbejdsmarkedet.

Der uddeles også priser til tre “success-historier”, hvor en virksomhed eller enkeltperson har gjort en særlig, konkret indsats i forhold til den sociale rummelighed.

Har du et bud på, hvem modtagerne skal være? Så brug fem minutter på at sende en indstilling. Alle bidrag er meget velkomne. Det understreger Anja Daugaard (LA), som er formand for Arbejdsmarkedsudvalget.

–  Der er heldigvis mange, der påtager sig, det store sociale ansvar det er, at hjælpe folk på kanten af arbejdsmarkedet med at komme i job eller uddannelse. De priser, vi uddeler i november, er en anerkendelse af den indsats, og jeg vil opfordre alle til at sende en indstilling, hvis de har et bud på en vinder, fortæller hun.

Du kan sende din indstilling på www.vejle.dk/rummelig indtil den 22. september.

Herefter bliver den vurderet af en dommerkomité med repræsentanter fra bl.a. Arbejdsmarkedsudvalget, arbejdsmarkedets parter, Handicaprådet og Integrationsrådet, som udpeger vinderne i hver kategori. Priserne uddeles 17. november 2020.