Tidligere minister kendt fra Løvens Hule åbner Innovationsfestival i Vejle

Tidligere minister kendt fra Løvens Hule åbner Innovationsfestival i Vejle

21. august 2019

Tekst: Torbjørn Næs Bertelsen

Udover at stå for indvielsestalen deltager iværksætter, investor og tidligere uddannelses- og forskningsminister, Tommy Ahlers, også i to paneldebatter i løbet af festivaldagen.

29. august slår Dandy Business Park dørene op til Innovationsfestival. Innovationsfestivalen i Dandy Business Park er folkemødet på Bornholm kogt ned til én intensiv dag.

Tommy Ahlers åbner festivalen kl. 10.00, og derefter er det bare at vælge, det man gerne vil høre.

Programmet er proppet med spændende indlæg og oplevelser og afrundes, når Anders Morgenthaler går på kl. 15.00, og vi som det sidste tager første spadestik på parkens 7. hus – AI Innovation House – før musikken går på og vi siger tak for i dag.

– Vi har så mange spændende virksomheder og så meget af den nyeste viden og innovation her i parken. Dét vil vi gerne prale lidt med – og det vil vi også gerne dele ud af. Derfor har vi besluttet at holde denne Innovationsfestival inspireret af FN’s 17 verdensmål. Vi håber, dagen bliver en stor succes, der kan bidrage til innovation og vækst og derfor planlægger vi at afholde Innovationsfestival hvert andet år, fortæller Jørgen Andersen, direktør for Dandy Business Park.

Et dynamisk innovationsmiljø i Vejle
Dandy Business Park huser en lang række innovative, større og mindre virksomheder, der arbejder indenfor grøn teknologi, fødevarer, kunstig intelligens og digitalisering. Og det er netop disse områder, der er i fokus på Innovationsfestivalen.

Blandt kontorhusene opstilles på dagen ikke færre end 12 telte, hvor man kan gå til og fra de mange spændende oplæg og udstillinger. Med flere end 50 oplæg og foredrag, paneldebatter, udstillinger og aktiviteter, er der garanti for, at alle deltagere får ny viden med hjem.

Food Innovation House byder også på oplæg, livelabs og aktiviteter hele dagen, ligesom Green Tech Lab slår dørene op til prototypeværkstedet og tilbyder forsøg og hands-on oplevelser med grønne teknologier.

Festivalen foregår fra kl. 10.00 til 17.30. I løbet af dagen har man mulighed for at købe mad i bedste streetfood-stil fra madboderne – og dagen sluttes af med spadestik, musik og gode muligheder for netværk.

Festivalen henvender sig primært til virksomheder, iværksættere, myndigheder samt forsknings- og uddannelsesinstitutioner. Billetprisen er 175 kroner. Billetter kan købes og hele programmet kan ses på www.greentechcenter.dk

Du kan se hele programmet for festivallen ved at klikke her.