Se eller gense virtuelt erhvervsmøde om detailhandel og hjælpepakker

Se eller gense virtuelt erhvervsmøde om detailhandel og hjælpepakker

26. marts 2020

Tekst: Torbjørn Næs Bertelsen

Den trængte detailhandel og de statslige kompensationsordninger for erhvervslivet var emnerne for det virtuelle erhvervsmøde, der blev holdt 25. marts 2020.

For at holde erhvervlivet up-to-date på den seneste lokale og nationale udvikling, tog Vejles Erhvervskontaktudvalg initiativ til et Virtuelt Erhvervsmøde. På mødet, der fandt sted 25. marts var der særligt fokus på detailhandlen, der er særligt trængt som følge af Corona-situationen, og de særlige hjælpepakker som regeringen har præsenteret i den seneste tid.

På online-mødet gav Vejles borgmester, Jens Ejner Christensen, en opdatering på de lokale indsatser rettet mod erhvervslivet med særligt fokus på de hårdest ramte erhverv.

City Vejles kommende chef, Andreas Kiis Antonsen, gav derefter sit blik på situationen, inden Jacob Chr. Nielsen fra Erhvervshus Sydjylland gennemgik de statslige hjælpepakker, og fortalte om, hvordan lokale virksomheder kan få hjælp og vejledning.

Onlinemødet blev fulgt direkte af cirka 200 deltagere. Fik du ikke set mødet, så har du stadig muligheden for det.

Du kan se det seneste virtuelle erhvervsmøde ved at følge dette link. Du kan også se tidligere møder, ligesom kommende møder vil blive lagt ind på denne side i takt med at de bliver holdt.