Pressemøde: Se billeder og video fra præsentationen af årets DM-ruter i Give

Pressemøde: Se billeder og video fra præsentationen af årets DM-ruter i Give

04. marts 2020

Tekst: Jesper Lilleris
Foto: Jesper Lilleris

DM i landevejscykling den 18. – 21. juni 2020 har start og mål i Give, og derfor var pressen inviteret til præsentation af årets DM-ruter i Solhjulets by.

Give Cykelklub var vært ved et yderst velbesøgt pressemøde med 110 deltagere, hvor årets DM-ruter blev offentliggjort. Ud over pressen var sponsorer, frivillige, samarbejdspartnere og Give Cykelklubs medlemmer også inviteret til at deltage i pressemødet.

Aldrig før har så mange deltaget i et DM-pressemøde. Men Give Cykelklub har fra start haft et ønske om at samle byen om årets store cykelløb, og derfor havde klubben valgt at satse på et betydeligt større setup, hvilket lykkedes til fulde med den imponerende tilslutning til pressemødet i Huset i Give.

Den store opbakning til DM i Give var også noget borgmester Jens Ejner Christensen lagde vægt på i sin tale:

– En så stor event som et DM kræver stor lokal opbakning. Både fra samarbejdspartnere, sponsorer og frivillige. Stor tak til Give Cykelklub for at påtage sig det store ansvar som arrangør for så stor en event som DM i landevejscykling. Og stor tak til alle frivillige, som er helt afgørende for, at DM når helt i mål i Give til juni. Samtidig ser borgmesteren frem til et spændende cykelløb i Danmarks hårdeste cykelterræn.

– DM i landevejscykling er et enestående løb med de bedste danske cykelryttere. Det er fire dage, hvor herrer og damer kæmper om den prestigefyldte Dannebrogstrikot. En kamp om retten til at vise trøjen frem på de største scener i cykelsporten. Det bliver en folkefest i rødt og hvidt – både her i byen og langs ruten.

DM i landevejscykling 2020 i Give starter med enkeltstart den 18. juni og slutter med det store linjeløb søndag den 21. juni.