Panayotis hædret i Børsen for nyskabende købmandsskab

Panayotis hædret i Børsen for nyskabende købmandsskab

01. oktober 2019

Tekst: Torbjørn Næs Bertelsen
Foto: Carsten Lundager

Den vejlensiske brudekjolekøbmand var én af tre vindere, da Danish Retail Award blev uddelt i Børsen i København.

Til daglig gør han alt for at opfylde vordende brudes drømme og sætte deres ønsker i centrum – men 1. oktober var Michael Panayotis selv centrum for begivenhederne.

I Christian den Fjerdes gamle børsbygning blev den vejlensiske brudekjolekøbmand nemlig hædret for sit entusiastiske og nyskabende købmandsskab.

Det skete da den sjællandske uddannelsesinstitution ZBC, i samarbejde med Dansk Erhverv, Detailgruppen og Dansk Handelsblad uddelte prisen – Danish Retail Award – til tre dygtige erhvervsdrivende. Her var Michael Panayotis iblandt.

Michael Panayotis på vej op af gulvet i Børsens smukke festsal, for at modtage Danish Retail Award.

– En kæmpe cadeau
Og det var en glad prisvinder som Mikropol fangede på en biltelefon på vej hjem fra København til Vejle:

– Jeg synes det er en kæmpe cadeau til det arbejde, vi udfører i hverdagen og især til pigerne, jeg har ansat. De brænder virkelig for at skabe gode oplevelser for vores kunder, fortæller Michael Panayotis.

Adspurgt om han selv mener, at han lever op til Danish Retail Awards’ kriterie om, at udføre entusiastisk og nyskabende købmandsskab, svarer han bekræftende:

– Vi har satset på at lave mange events og har fokus på at skabe unikke oplevelser og sælge drømmen til brudene. Det er med til at slå vores navn fast i kundernes bevidsthed. Det er vigtigt, da tiden er forbi, hvor man bare kan regne med, at kunderne kommer ind i butikken fordi der er åbent, siger Michael Panayotis.

Galleri: Udover Michael Panayotis blev Danish Retail Award tildelt Sander Dick-Nielsen fra Meny i Værløse og Anders Lundgren Nielsen fra Superbrugsen på Nørrebrogade i København.

Præmietur til Shanghai
Udover et flot indrammet diplom, der skal op og hænge i Panayotis lokaler i det gamle Vejle Teater på Banegårdspladsen i Vejle, har vinderne fået en studietur til Shanghai, hvor de vil blive guidet rundt af detaileksperter fra ZBC.

Og det er en tur som Michael Panayotis glæder sig meget til:

– De er meget langt fremme på retail-fronten. Det bliver vildt spændende at se, hvordan de har indrettet butikkerne og, hvordan de arbejder med teknologi til at skabe relevante oplevelser for kunderne. Vi kan sikkert lære meget af dem, fortæller en begejstret Michael Panayotis, der blandt andet ser frem til at opleve, hvordan butikker i Shanghai arbejder med intelligente skærme.

– Men lige nu skal vi glæde os over prisen, og så skal jeg også have skaffet nogle medaljer til pigerne. Og så har jeg hørt, at borgmesteren kommer forbi på søndag og ønsker tillykke. Det ser jeg frem til, lyder det fra en tydeligt glad Michael Panayotis.