Nytårskuren for erhvervslivet inviterer til dialog og netværk

Nytårskuren for erhvervslivet inviterer til dialog og netværk

08. december 2016

Tekst: Sonja Hansen
Foto: Mads Hansen

Vejles traditionsrige nytårskur for erhvervslivet tiltrækker hvert år 5-600 deltagere, og 5. januar 2017 står der ”ledelse” på programmet. Nytårskuren er også dagen, hvor erhvervslivet fejrer årets iværksætter.

”Ledelse” er temaet for årets nytårskur for erhvervslivet, som Vejle Kommune traditionen tro inviterer til i januar. Nytårskuren foregår i det nye år på Hotel Munkebjerg i Vejle torsdag den 5. januar fra kl. 15-17.

Med udgangspunkt i egen virksomhed og eget lederskab stiller to af Vejles kendte erhvervsledere – Lars Bilde, Oaking Group, og Palle Heiselberg, Danske Bank, – skarpt på deres ledelsesmæssige udfordringer i 2017. Rammen er skarp. Korte oplæg, der følges op af en diskussion, faciliteret af journalist Dorte Fals.

– Jeg håber, at oplæggene fra vores skarpe erhvervsfolk vil give anledning til en fortsat snak og diskussion blandt deltagerne i nytårskuren, siger borgmester Arne Sigtenbjerggaard, der også selv går på talerstolen med en hilsen til erhvervslivet i en tid, hvor udviklingen går meget stærkt.

– Jeg håber på bred opbakning til nytårskuren, som både er en god mulighed for at komme i dialog med os og ikke mindst for at pleje eksisterende netværk og måske møde nye fremtidige forretningsforbindelser. Det falder godt i tråd med vores ambition om at være en god samarbejdspartner for erhvervslivet, fastslår borgmester Arne Sigtenbjerggaard.

Arne Sigtenbjerggarrd håber på stor opbakning til årets nytårskur som afholds på Hotel Munkebjerg den 5. januar

Tilmeld dig Nytårskur for erhvervslivet 2017 her

 

Kåring af årets iværksætter
Nytårskuren er også dagen, hvor erhvervslivet fejrer årets iværksætter. Vejle Kommunes iværksætterpris blev første gang uddelt på nytårskuren i 2003, og ved nytårskuren i 2016 løb Vanilla Chocolatier & Konditori med prisen.

Vanilla Chocolatier & Konditori modtog iværksætterprisen ved nytårskuren i 2016

Efter det officielle program med taler og overrækkelse af iværksætterpris er der gode muligheder for at netværke. Og hvis man har spørgsmål til byggerier, erhvervsjord, arbejdskraft, bosætning eller noget helt andet, så kan man sikkert også få svar på det.