Nybyggeri skal samle Syddansk Erhvervsskole på en adresse

Nybyggeri skal samle Syddansk Erhvervsskole på en adresse

16. august 2018

Tekst: Torbjørn Næs Bertelsen

16. august blev første spadestik taget til et nyt byggeprojekt på Syddansk Erhvervsskole i Vejle.

134 millioner kroner.

Så mange penge belsuttede bestyrelsen for Syddansk Erhvervsskole i 2017 at bruge på byggeprojekter i Vejle og Odense. Heraf skal ca. 60 mio. kr. bruges på om- og nybyggeri på Boulevarden 36, hvor Vejle-afdelingen af Syddansk Erhvervsskole hører hjemme.

Investeringerne skal ifølge SDE-direktør, Lars Bregnehøj, bidrage til at gøre Syddansk Erhvervsskole til en endnu mere attraktiv uddannelsesinstitution, hvor endnu flere får lyst til at uddanne sig til fremtidens job.

16. august gik byggearbejdet i gang, og i den anledning havde Syddansk Erhvervsskole invitereret Vejles borgmester, Jens Ejner Christensen, til at tage det traditionelle første spadestik sammen med Lars Bregnehøj.

Klik på billedet herover, for at se flere billeder.

Tegn på positiv udvikling
Overfor de ca. 50 fremmødte, der bestod af studerende, ansatte og samarbejdspartnere takkede borgmesteren for invitationen og glædede sig over, at Syddansk Erhvervsskole udvider skolen.

– Det er et tegn på, at vores kommune oplever fremgang på et område, der har høj prioritet for os – nemlig uddannelse, sagde borgmesteren, som venter, at Syddansk Erhvervsskole med om- og nybyggeriet vil komme til at stå som en endnu stærkere uddannelsesinstitution.

Hidtil har uddannelser på Syddansk Erhvervsskole været spredt på flere adresser og eksterne lejemål i byen. Med de nye investeringer samles uddannelserne på Boulevarden 36, så der skabes et campus med endnu mere spændende elevmiljø og større synergi mellem de forskellige uddannelser, ansatte og elever.

Nybyggeriet skal huse uddannelserne inden for el, automatik samt It & Data og skal stå færdige 1. august 2019.