Indstil en virksomhed til Iværksætterprisen 2021

Indstil en virksomhed til Iværksætterprisen 2021

02. november 2020

Tekst: Jesper Lilleris
Foto: Kenneth Stjernegaard Fotografi

Nu skal årets iværksætter findes. Derfor er det i hele november muligt at indstille sin egen eller en anden virksomhed til Iværksætterprisen 2021.

Traditionelt bliver årets iværksætter kåret i forbindelse med erhvervslivets nytårskur i Vejle Kommune. Men den igangværende covid-19-pandemi har desværre sat en midlertidig stopper for afholdelse af store events som netop nytårskuren. Aflysningen af nytårskuren ændrer dog ikke på, at Iværksætterprisen 2021 alligevel bliver tildelt en dygtig iværksætter, og i november skal kandidaterne til prisen indstilles.

– Den traditionelle nytårskur for erhvervslivet i Vejle Kommune er desværre aflyst. Vi har derfor planer om at overrække Iværksætterprisen i forbindelse med et BusinessVejle Gå-hjem-møde i starten af 2021, da foreningen fungerer som sekretariatet for Vejle Iværksætterfond, fortæller Morten Damgaard Nielsen, erhvervschef i Vejle Kommune.

Traditionen fortsætter

Morten Damgaard Nielsen glæder sig over, at det igen i 2021 er muligt at kåre årets iværksætter i Vejle Kommune:

– Det er vigtigt at anerkende iværksætternes hårde arbejde, og derfor er det pragtfuldt, at vi igen kan kåre en ny vinder af Iværksætterprisen. Det er en vigtig tradition, som sætter fokus på iværksætteri, og hylder de bedste. Jeg håber, at mange vil benytte muligheden for at indstille kandidater til prisen.

Det er fjerde år i træk, at det er muligt at indstille sig selv eller en anden virksomhed til Iværksætterprisen. Vinderen findes udelukkende blandt de opstillede kandidater.

Indstilling af kandidater til Iværksætterprisen 2021 skal ske på www.vejle.dk/iværksætterprisen senest den 30. november.

Rollemodel

Vejle Kommune har en lang tradition for at fokusere på iværksætteri. Iværksættere bidrager til nye arbejdspladser og skaber dynamik i erhvervslivet og økonomisk vækst i kommunen. Derfor er prisen også en mulighed for at fremhæve de gode rollemodeller.

– Vi vil gerne fremhæve og hylde vores mange dygtige og ambitiøse iværksættere for den indsats, de investerer i deres virksomhed. Det er nemlig vigtigt, at vi fortsat kan skabe den gode iværksætter-rollemodel, som kan inspirere andre, og derfor er Iværksætterprisen vigtig for start-up-virksomheder i Vejle Kommune, fastslår Morten Damgaard Nielsen.

Samtidig understreger han, at flere brancher for tiden er ekstra hårdt ramt af coronakrisen, og at situationen uden tvivl har sendt mange iværksættere på overarbejde.

– Den aktuelle situation stiller store krav til virksomhederne, og derfor kan coronapandemien også få indflydelse på, hvem der bliver indstillet til den fornemme pris, fortæller Morten Damgaard Nielsen, som ser frem til at modtage de forhåbentlig mange kandidater til prisen.