Har du gode idéer til Vejles Tour-start?

Har du gode idéer til Vejles Tour-start?

13. august 2019

Tekst: Torbjørn Næs Bertelsen
Foto: Colourbox

Vejle Kommune inviterer 2. september til idé-konference i anledning af, at Vejle i 2021 skal være rammen om starten på 3. etape i Tour de France.

Søndag 4. juli 2021 går starten til 3. etape i Tour de France i Vejle. Den weekend skal Vejle klædes i gult, og det bliver en kæmpe stor folkefest.

Men hvilke aktiviteter, skal Vejle Kommune sætte i gang frem mod starten på Tour de France? Hvordan sikrer vi, at hele Vejle Kommune får størst mulig glæde af denne kæmpe oplevelse? Og hvad vil vi huskes for før, under og efter Tour de France 2021?

Det er nogle af de spørgsmål, der bliver mulighed for at diskutere, når Vejle Kommune inviterer til idé-konference mandag 2. september kl. 14-17 i Spinderihallerne.

Tilmeld dig Vejle Kommunes idé-konference om Tour de France. Max deltagerantal: 100 personer.

Vejle klædt i gult
Det er borgmester Jens Ejner Christensen, der byder velkommen til idekonferencen, og han ser frem til at lytte til vejlensernes mange gode forslag:

– Vejlenserne er både optaget af cykling og af at vise deres kommune frem på bedste vis for omverdenen. Hvis vi bringer vejlensernes iderigdom i spil og inspirerer flere til at tage egne initiativer til udsmykning og aktiviteter, er jeg sikker på, at vi i fællesskab vil få skabt en fantastisk sportsbegivenhed, der viser Vejle klædt i gult, siger Jens Ejner Christensen.

Ud over velkomsten ved borgmesteren er der oplæg ved Alex Pedersen, der er direktør for Grand Départ Denmark, inden eftermiddagens idéproces, hvor alle kan komme med de gode forslag.