Gratis webinar om det gode onlinemøde

Gratis webinar om det gode onlinemøde

25. marts 2020

Tekst: Bente Lund Hansen
Foto: Unsplash

Torsdag afholder Vejle-virksomheden Playmakers et gratis webinar om de 3 største problemer med onlinemøder – og hvordan vi løser dem.

Med Corona over os, skal der tænkes nyt – nye måder at drive sin forretning og arbejde sammen. Onlinemøder er en del af svaret på det store spørgsmål: Hvordan driver vi vores virksomheder uden at kunne møde kunderne?

Mette Ullersted er indehaver af facilitatorvirksomheden Playmakers, som lever af at lede processer, møder og konferencer. Playmakers har ligesom tusinde andre virksomheder fået vendt op og ned på hverdagen, som normalt består i at være sammen med mennesker. Fælles for dem og mange andre konsulenter er, at deres kalendere er ryddet – møder og opgaver er aflyst og udsat.

Men hvor mange andre er sat ud af spillet og skal genopfinde sig selv online pga. Corona-virussens begrænsninger, var Playmakers på forkant med udfordringerne. Samtidig med at Danmark lukkede ned, udgav Mette Ullersted sammen med kollegaen Katrine Kent bogen og kurset ”Facilitering af onlinemøder”.

– I en tid hvor mange ting bliver digitale, var det oplagt at undersøge, hvordan vi kunne overføre de greb der gør møder effektive og værdiskabende, til greb der fungerer når mødet foregår på en skærm. Bogen om facilitering af onlinemøder har faktisk været undervejs i et år! Og det var helt tilfældigt at vi lancerede den og kurset i facilitering af onlinemøder 11. marts – samme dag som Mette Frederiksen lukkede Danmark ned, fortæller Mette Ullersted.

Undgå de værste brølere
Siden 11. marts har Mette Ullersted modtaget mange henvendelser fra virksomheder, ledere i det offentlige, samarbejdspartnere og andre konsulenter, som efterspørger viden om, hvordan de bliver bedre til at drive onlinemøder, onlinekurser, osv.

Og på baggrund af de mange henvendelser har Mette sammen med kollegaerne i Playmakers, udviklet tre gratis webinarer om hhv. PowerPoint-præsentationen til onlinemødet, hvordan man underviser online og endelig de tre største problemer med onlinemøder.

På webinarerne optræder Playmakere Christina Hemmingsen, Pernille Bandholm Jacobsen og Katrine Kent på skift sammen med Mette Ullersted med tips og tricks til at undgå de værste brølere, og der er mulighed for at stille spørgsmål undervejs i chatten.

De to første webinarer er afviklet og trak op mod 530 brugere. De kan ses online, når man tilmelder sig det tredje og foreløbigt sidste webinar, der kører i morgen torsdag kl. 14-15.

– Vi var i Playmakers samlet til vores årlige udviklingsseminar på Ørslev Kloster, da Corona-situationen pludselig ændrede alt. Og vi spurgte os selv og hinanden hvordan vi kunne stille vores viden og kompetencer til rådighed for at hjælpe de mange som skulle i gang med at arbejde hjemmefra. Det kom der altså tre gratis webinarer ud af, siger Mette Ullersted.