Gæsterne giver Hornstrup Kursuscenter topkarakterer

Gæsterne giver Hornstrup Kursuscenter topkarakterer

03. februar 2020

Foto: Hornstrup Kursuscenter

Gæsternes tilfredshed med Hornstrup Kursuscenter har været stigende de seneste år. På en skala fra 1 til 10 var gennemsnittet for 2019 på hele 9,5.

Smilene er brede hos Hornstrup Kursuscenter, der har fået en flot podieplads i gæstetilfredshed. Det 4-stjernede kursuscenter i udkanten af Vejle kan glæde sig over de næsthøjeste karakterer i gæstetilfredshed blandt Danmarks konference-, møde- og kursuscentre i 2019. Faktisk stod de rosende ord i kø til Hornstrup Kursuscenter. Sådan skrev én af de mange glade gæster om det unikke sted:

”Det er altid en fornøjelse at være hos jer. Venlighed, høj faglighed, diskretion og humor – og så er gør det ikke noget, at mad og drikke – lige fra morgenmad, frokost, middag samt de små lækre overraskelser midt imellem – er i top!”

Det gode værtskab

Hvert år mødes tusindvis af gæster til møder, kurser, konferencer og festlige begivenheder i Hornstrup. Blot 5 minutter fra motorvejen. Gæsternes tilfredshed har været stigende gennem de seneste år. Det er sket i takt med en løbende forvandling af rammerne i og omkring kursuscentret. Efter hvert besøg vurderer gæsterne oplevelsen. På en skala fra 1 til 10 var gennemsnittet for 2019 på hele 9,5.

– Det gode værtskab betyder alt for os. Atmosfæren, maden og omgivelserne skal være noget helt særligt. For os drejer det sig om, at gæsterne altid skal tage herfra mere inspireret, end da de kom. Som vi plejer at sige, så blander vi os indenom. Til vores store glæde så kommer mange gæster igen og igen. Det er vi naturligvis meget taknemmelige for, siger direktør hos Hornstrup Kursuscenter, Anders Martin Larsen.

Sjælden præstation

Gæsterne giver deres karakterer gennem et anerkendt og uafhængigt online værktøj, der primært bruges af virksomheder i oplevelsesbranchen. Med værktøjet bliver hver eneste handling i forhold til gæsterne målt. Det gør det særligt svært at score høje karakterer. Men det er lykkes for det lokale kursuscenter.

– Det er usædvanligt høje karakterer og ses meget sjældent. For Vejle Kommune er det fantastisk med en rollemodel inden for det gode værtskab, hvor stærke indre værdier skinner tydeligt igennem i et stærkt ydre værtskab. Som kommune har vi et stort fokus på at være en værtskabsorienteret destination. Hornstrup er målbart i en klasse for sig. Det kan vi være stolte af, siger erhvervschef i Vejle Kommune, Morten Damgaard Nielsen, der også er formand for Dansk Turismefremme.

Fantastiske måltider

Ud over professionel service og gode faciliteter hænger værtskab og mad uløseligt sammen i Hornstrup. I køkkenet knokler medarbejderne for at opfylde de høje forventninger. Blandt de nyeste ansigter er konditor Christian Nordborg. Han har blandet andet arbejdet som chefkonditor på et fransk slot og været finalist i TV2-programmet Sukkertoppen. Hver dag sørger han for friskbagt brød og kager til de mange gæster. Ens for alle i køkkenet er, at mad er deres passion.

– Gode råvarer i hænderne på professionelle medarbejdere giver fantastiske måltider. Det sætter gæsterne virkelig stor pris på. Med maden kan vi give dem ny energi og forkælelse. Men uanset hvor du befinder dig i huset, vil du møde et engageret personale, der står sammen om at give gæsterne en oplevelse til topkarakter igen i år, lyder det fra direktøren for Hornstrup Kursuscenter, Anders Martin Larsen.