Flot omtale af Vejle i britisk avis

Flot omtale af Vejle i britisk avis

15. november 2017

Tekst: Torbjørn Næs Bertelsen
Foto: Wikipedia Commons / Bryantbob

Jylland kan helt sikkert hævde at være Europas mest børnevenlige feriested, skriver rejsejournalist, der for nylig besøgte Vejle for stor britisk avis.

Journalisten Isabel Choat besøgte for nylig Danmark i forbindelse med en opgave for Visit Denmark. Hun skulle besøge det nyåbnede LEGO House i Billund, men besøget handlede langt fra kun om firkantede plastikklodser og svømmeture i Lalandia.

Sammen med sin søn på syv år besøgte hun Givskud Zoo og Vejle, hvor der blev indtaget smørrebrød med røget laks fra Færøerne på Restaurant Remouladen ved Vejles lystbådehavn.

Du kan læse hele artiklen fra The Guardian her.

Her var der rosende ord til områdets arkitektur:

– For nylig har byen fået et ry for bemærkelsesværdig arkitektur: den prisbelønnede Bølgen, en række af fem bølgende lejlighedskomplekser med udsigt over havnen og et anden arkitektonisk vidunder: den flydende Vejle Kajak Klub.

I det hele taget er journalisten fra den store britiske avis The Guardian begejstret for mulighederne for at holde en familievenlig ferie i området omkring Billund, Vejle og Kolding. Det ses eksempelvis tydeligt i artiklens afslutning:

– Billund er muligvis Børnenes hovedstad, men Jylland kan helt sikkert hævde at være Europas mest børnevenlige feriested.