Få op til 50 timers gratis konsulenthjælp til at udvikle din virksomhed efter corona

Få op til 50 timers gratis konsulenthjælp til at udvikle din virksomhed efter corona

02. juni 2020

Tekst: Jesper Lilleris

Vejle Kommune tilbyder i samarbejde med Industriens Fond gratis rådgivning til virksomheder, som er presset af coronakrisen.

Coronakrisen har ramt mange danske virksomheder hårdt. Flere hjælpepakker har haft til formål at minimere antallet af konkurser og tab af jobs, og nu er der mere hjælp til de virksomheder, som fortsat er presset af krisen.

Hjælp til genstart

Derfor tilbyder Vejle Kommune, i samarbejde med Industriens Fond, gratis konsulenthjælp. Konsulenthjælpen er et nyt tiltag, som understøtter erhvervslivets aktuelle situation i en vanskelig periode, hvor mange virksomheder skal i gang igen efter nedlukning af store dele af samfundet.

Tilbuddet hedder ”genstartNU”, og skal sikre konkurrenceevnen under og efter coronakrisen. Hjælpen henvender sig primært til virksomheder – uafhængig af branche – som er kommet i gang efter krisen og gerne vil vækste, men har brug for input, nye ideer og sparring.

Rådgivningen kan være af akut karakter, men kan også handle om en langsigtet strategisk gentænkning af forretningen. Der rådgives inden for en bred vifte af områder fra økonomi, teknologi, salg, eksport, supply chain til IT/digitalisering og ledelse.

Kan min virksomhed få hjælp?

Rådgivningen er tiltænkt det danske erhvervsliv. Den sigter først og fremmest efter virksomheder på tværs af brancher med vækstambitioner, som har mellem 10 og 500 ansatte.

I første omgang tilbydes konsulenthjælpen over telefon og video. Med udgangspunkt i virksomhedens konkrete behov ydes der op til 50 timers gratis konsulenthjælp. Virksomheden har ingen omkostning til forløbet – ud over den tid virksomheden bruger på det.

Jens Jørn Josefsen fra Vejle Erhverv sidder klar til at hjælpe virksomhederne.

 

Er du interesseret i ordningen så kontakt Jens Jørn Josefsen i Vejle Erhverv på jejjo@vejle.dk eller tlf 24 85 52 58.