Erhvervslivet i Vejle inviteres til forårskur med Tour de France-tema

Erhvervslivet i Vejle inviteres til forårskur med Tour de France-tema

28. februar 2022

Tekst: Vejle Kommune
Foto: Pressefoto

Den 22. marts samles erhvervslivet i Vejle Kommune til forårskur med Tour de France-tema. Hovedtaler er den danske ambassadør i Frankrig, Michael Starbæk Christensen.

Den traditionelle nytårskur i Vejle Kommune bliver forvandlet til en forårskur, hvor den historiske Tour de France-etapestart til juli får en særlig rolle. Samtidig bliver forårskuren, der afholdes i Vingstedcentret, også et comeback til det traditionelle format efter et 2021 med en virtuel nytårskur.

Borgmester Jens Ejner Christensen glæder sig til at kunne samles igen:

– Jeg ser frem til, at vi kan mødes fysisk og fejre forårets komme, og at corona-restriktionerne er ophørt. Nytårskuren er en fantastisk tradition, hvor erhvervslivet mødes på tværs af brancher og netværk og nye forbindelser opstår, siger Jens Ejner Christensen.

Samtidig ser borgmesteren frem til et spændende program med Tour de France-tema:

– Tour de France samler hele Vejle Kommune om en historisk event. Det gælder også erhvervslivet, som jeg håber vil blive inspireret til at være en del af touren før, under og efter etapestarten i Vejle. Mulighederne er mange.

Besøg fra Frankrig

Forårskurens hovedtaler er den danske ambassadør i Frankrig, Michael Starbæk Christensen. Ambassadøren vil blandt andet komme ind på sit syn, hvad det betyder for en kommune at få en stor sportsbegivenhed som Tour de France til området, og hvilken betydning Tour de France har i Frankrig.

Derudover kan man få et indblik i den lokale indsats i forbindelse med Tour de France. Der vil være en stand, hvor deltagerne kan møde de personer, som arbejder med at skabe en folkefest til Tour de France.

Morten Damgaard, erhvervschef i Vejle Kommune, er forårskurens konferencier, og han håber, at arrangementet vil inspirere erhvervslivet til at blive en del af touren.

– Michael Starbæk Christensen vil sikkert sætte gang i tour-tankerne hos forårskurens deltagere, og så kan de jo passende tage en snak med projektleder Jacob Rasmussen efterfølgende. Der er sat tid af både før og efter talerne, så der er rig mulighed for at få skabt nogle gode idéer, siger Morten Damgaard.