Comwell Kellers Park er Danmarks Bedste Spa & Wellness

Comwell Kellers Park er Danmarks Bedste Spa & Wellness

29. november 2019

Foto: Comwell Kellers Park

Comwell Kellers Park har vundet prisen for Danmarks Bedste Spa & Wellness. Det sker blot en måned efter, at Comwell Kellers Park modtog prisen for Danmarks bedste hotel i Jylland ved Danish Travel Awards.

Der var stor jubel blandt medarbejderne på Comwell Kellers Park, da de i dag kunne fejre, at de er danskernes foretrukne Spa & Wellness. Afstemningen om Danmarks Bedste Spa & Wellness blev skudt i gang den 12. november og omfattede 22 spa- og wellnesssteder fordelt over hele landet. Gennem den sidste uge har der været livlig kamp om førstepladsen, hvor mere end 7.000 deltog i afstemningen, så det var en glad hoteldirektør, der i dag modtog nyheden.

Comwell Kellers Park i smukke omgivelser i Brejning.

– Vi fik sidste år gennemrenoveret og udvidet vores spafaciliteter, fordi vi ønsker at tage det næste skridt ind i spaudviklingen. Vi ved, at der er et stigende behov for mere fuldendte kvalitetsoplevelser. Derfor tilbyder vi flere oplevelser, som understøtter flere sanser, der samtidig giver et højere aktivitetsniveau og flere individuelle oplevelser. Så jeg er rigtig glad for, at gæster fra hele landet også synes, vores spa er noget ganske særligt – og nu også Danmarks bedste, siger en stolt hoteldirektør, Frederik Jelstrup.

Oplevelser for alle kroppens sanser

Comwell Kellers Park er beliggende med udsigt til Vejle Fjord og tilbyder nogle af landets mest stilfulde spafaciliteter, der tager udgangspunkt i en fusion mellem den danske natur og mere traditionelle marokkanske og mellemøstlige sparitualer.

Sidste år åbnede Comwell Kellers Park deres nye spaafdeling med Shower Walk, Herbal Sauna, dampbad med mulighed for tyrkisk bad, en sandstrand med lysterapi og fodspa m.m. Alt sammen oplevelser der fornyer spaverdenen og er tilpasset det moderne menneske.

Brugerne bestemmer

Bag prisen står OpdagDanmark, der er en hjemmeside dedikeret til oplevelser i Danmark. OpdagDanmark startede på Instagram men voksede hurtigt til at få en hjemmeside med tips, der kortlægger de bedste oplevelser i Danmark. Her har de løbende bedt brugerne om at afgive deres bud på blandt andet Danmarks bedste ishus, bedste badehotel, bedste burger og nu bedste spa & welness.