City Vejle kårer Vejles bedste butikker 2018

City Vejle kårer Vejles bedste butikker 2018

08. november 2018

Tekst: Torbjørn Næs Bertelsen

Tre butikker og en servicevirksomhed blev onsdag hædret af Vejles cityforening.

Til en fejring hører sig champagne, trut-orkester og en stor og flot pokal.

Sådan er det i hvert fald i Vejle. Her blev tre butikker fra Vejles gågade onsdag hædret med priser som årets bedste butik, årets bedste tøjbutik og årets bedste spisested. Derudover blev prisen som årets bedste servicevirksomhed også uddelt.

Det er cityforeningen City Vejle, der står for prisuddelingen, som finder sted hvert år.

Herunder kan du læse juryens begrundelser:

Vejles Bedste Butik – Vinoble
Vinoble vinder på baggrund af deres personlige og gode service, deres behagelige måde at møde kunderne på og deres brede vareudvalg. Personalets høje faglige niveau giver kunden den bedste vejledning. Derudover er de synlige og aktive med events, arrangementer og smagninger i byen, der ofte inkluderer andre erhvervsdrivende. For at drive en specialbutik som deres og få kunderne til at vælge at købe vin i en gå-gade butik, kræves der et højt personligt engagement og god lokal markedsføring. I Vinoble møder man ejeren og ejerens kone og når de rådgiver om vinene så er det ofte med nævnelse af vinbondens navn eller en anden personlig anekdote. Det er ikke mange butiksejere i Vejle der kan bryste sig af, at have spillet trommer i Kim Larsens band igennem flere år, hvilket i øvrigt ikke var en del af juryens bedømmelse. Vinoble er en kæde af vinbutikker, men vi synes at Vinoble er Jespers og Lenes og Vejles helt egen butik.

Vejles Bedste Tøjbutik – BUCHs Herremagasin
BUCHs Herremagasin vinder på baggrund af deres exceptionelle gode service, deres altid gode humør, deres skøre ideer, glade smil, måde at være engageret på og deres solide udvalg af varer. BUCHs Herremagasin bidrager, støtter og bakker op om mange arrangementer i Vejle – hvad enten det er en smart Fiat 500 til Mens Night, en Redbull bil til Kulturnatten, en drink til de studerende til Dans om Bøgen eller græskar-jakkkesæt og fuldt sminket personale til Halloween. Butikken er helt med fremme på de sociale medier og er dygtig til at markedsføre sig på en moderne måde, med respekt for kunden. BUCH´s Herremagasin arrangerer events og gør det gerne sammen andre erhvervsdrivende så oplevelsen bliver komplet. BUCH´s Herremagasin er en butik med ægte Vejle-ånd og med ejeren bag disken.

Vejles Bedste Spisested – KaffeBaren
KaffeBaren er et helt specielt sted midt i Vejle. Duften, intimiteten og stemningen på stedet er helt unik og den rare oplevelse krones af indehaveren Hennings glade smil og venlige væsen. Henning kender sine kunder, de fleste ved navn og kaffepræference. Servicen på stedet er i top og kvaliteten af det der serveres på Kaffebaren er i top. Kaffebaren udmærker sig ved sit helt specielle DNA, ved sin oprigtighed og ægthed. Som selvstændighed kædeneutral kaffebar kræver det sin mand og sin kaffe at ligge med 2 store kaffe-kæder som naboer, men trods det, er KaffeBaren det foretrukne valg blandt mange kunder. Henning engagement i lokalområdet og til diverse arrangementer bliver også fremhævet i begrundelsen. Man bliver så glad og man ved at det bliver en god dag, når den kan starte med en kop kaffe og hjemmebagt bolle på KaffeBaren.

Vejles Bedste Servicevirksomhed – Comwell Kellers Park
Comwell Kellers Park er et unikt sted, i et smukt landskab beliggende udtil Vejle Fjord. Comwell markerer på flotteste vis Vejle på landkortet over spa-byer. Deres høje service og kvalitetsniveau, sammen med et stærkt koncept, gør at man hos Comwell Kellers Park får en oplevelse af velvære, tilfredshed og kvalitet. Selvom Comwell Kellers Park ligger i udkanten af Vejle, bliver stedet bundet godt sammen med byen og Comwell er et fantastisk hotel/konference supplement til byens/områdets øvrige hoteller. Oplevelsen man får på Kellers Park er meget positiv, der er gennemført design, gode værelser, imødekommende, god mad og hjælpsomt personale overalt og fremfor alt et lækkert spa-område.

Klik på billedet herover for at se flere billeder af prisvinderne.