Bagger Sørensen bygger nyt rådgiverhus: Vil tilbyde alt-i-et-hus

Bagger Sørensen bygger nyt rådgiverhus: Vil tilbyde alt-i-et-hus

01. oktober 2019

Tekst: Torbjørn Næs Bertelsen
Foto: BS Invest /Pressefoto

Skov Advokater, Martinsen Rådgivning & Revision, Handelsbanken og Colliers har valgt at flytte samlet til et helt nyt domicil på Dandyvej i Vejle Nord.

Byggelysten er på ingen måde aftagende hos Bagger Sørensen Invest.

Tirsdag annoncerer selskabet i en pressemeddelelse, at man har planer om at opføre et 4300 kvadratmeter stort kontordomicil på Dandyvej.

Der er tale om en meget prominent placering lige overfor BILKA og med stor synlighed fra både E45 og Horsensvej. Huset forventes indflytningsklar primo 2021.

Det nye kontorhus får adresse på Dandyvej og bliver nabo til Jem & Fix. Huset bliver meget synligt fra motorvej E45.

Fra Vejle by til Vejle Nord
Virksomhederne Colliers, Handelsbanken, Martinsen Rådgivning & Revision og Skov Advokater har besluttet at flytte ind i bygningen, sammen med sine i alt 100 medarbejdere. Virksomhederne kommer til at dække første, anden og tredje sal i huset, hvor 70 procent af kontor-kapaciteten dermed allerede er udlejet inden den første spade er sat i jorden.

Bygningen – der er tegnet af ERIK Arkitekter – kommer dermed til at huse kendte virksomheder, der alle i en eller anden grad arbejder med rådgivning.

– Vi vil gerne kunne tilbyde kunder såvel som personale de bedste tilkørsels- og parkeringsforhold samt tidssvarende lokaler i et spændende byggeri af høj kvalitet. At disse samtidig har den bedste beliggenhed i Vejle, gjorde valget enkelt, siger Brian Christensen, statsautoriseret revisor i Martinsen Rådgivning & Revision, der beskæftiger 44 medarbejdere i Vejle.

Hos Handelsbanken ser direktør Lars Hoffmann, frem til, at den nye lokation kan være med til at skabe en bedre oplevelse for bankens kunder:

– Vi glæder os til at blive samlet på en etage i lækre nye lokaler, i et hus sammen med andre spændende virksomheder. Målet er at skabe en moderne filial, der imødekommer vores kunders behov for den gode service og tilgængelighed, udtaler Lars Hoffmann i pressemeddelelsen.

Med annonceringen af, at Handelsbanken fra begyndelsen af 2021 flytter ind i det nye rådgiverhus i Vejle Nord, må det dermed ventes, at banken forlader en af Vejles mest markante bygninger. Bygningen på adressen Flegborg 6, der er kendt som Villa Flegborg, fungerede i sin tid som pragtvilla for familien Hess, da C. M. Hess’ Jernstøberi lå midt i Vejle.

Omkring 100 medarbejdere fra fire store rådgivervirksomheder flytter i begyndelsen af 2021 ind i det 4300 kvm. store rådgiverhus på Dandyvej.

Næsten 100.000 biler om dagen på E45
Den prominente placering, med stor synlighed fra både E45 og Horsensvej, gør ifølge Bagger Sørensen Invest lejemålene ekstra attraktive.

Blandt andet fordi alle virksomheder får sit navn og logo placeret på facaden, så det ses fra både E45 og Horsensvej.

Den centrale placering gør, at man indenfor 45 minutter når en million mennesker – det være sig kunder såvel som medarbejdere – ligesom det nye hus får rigeligt med parkeringspladser.

I stueetagen opføres et fælles konference- og kantineområde, der åbner op for fælles madordning, netværksmøder samt alle de muligheder for samarbejde og synergieffekter, der ligger i at have fælles adresse.