46 gazelle-virksomheder i Vejle Kommune

46 gazelle-virksomheder i Vejle Kommune

18. december 2020

Tekst: Jesper Lilleris

Der er hele 21 nye gazeller i Vejle Kommune på Børsens gazelleliste, og The New ApS er en af dem. På listen er også hele tre lokale virksomheder, der for femte gang modtager den eftertragtede gazelle.

Virksomhederne i Vejle Kommune er flot repræsenteret på Dagbladet Børsens gazelleliste, som netop er offentliggjort. På listen over de hurtigvoksende virksomheder er 46 af dem fra Vejle Kommune, det er dog tre færre end i 2019. I hele Region Sydjylland har 362 virksomheder fundet vej til listen, hvilket er et fald på 10 % i forhold til 2019, og faldet kommer efter fire år med fremgang.

The New er ny

I Vejle Kommune er 21 af 46 virksomheder nye på Gazellelisten, og The New ApS er et eksempel på en af de lokale virksomheder, der er røget ind på listen efter en lang periode med vækst. The New startede i 2015/2016 og er gået direkte fra iværksætter til Gazelle.

Vejle-virksomheden designer børnetøj, og har specialiseret sig i at overføre de nyeste voksen-trends til børnenes mode. Derudover har virksomheden formået at imødekomme kundernes krav om bæredygtighed, og producerer bl.a. regntøj lavet af genbrugsplast. The New har mærkerne Mikk line, Pure Lime, Cost:Bart og papfar.

På ganske kort tid er The New gået fra iværksætter til Gazelle. The New har bl.a. opnået succesen ved at skabe nogle attraktive kollektioner indenfor børnefashion og tænke bæredygtigt.

 

I Vejle Kommune er hele tre virksomheder blevet tildelt sin femte Gazelle. Det er Fayrefield Foods A/S, Ceva Animal Health A/S og it-virksomheden Curit ApS

Læs også: Gazelle: Vores største udfordring er at skaffe de bedste hjerner

Gazellebestanden spredt i hele kommunen

Gazelle-virksomhederne er geografisk spredt i hele Vejle Kommune. Vejle har flest gazeller, men også Egtved, Jelling, Børkop, Give, Vonge, Vandel og Randbøl er på årets gazelle-kort. Uden for Vejle har Børkop og Give flest på listen med fire gazeller hver. Tre af Børkop-gazellerne er nye på listen, mens Give har hele tre virksomheder der har modtaget sin tredje Gazelle.