Well-Done Prisen 2018 til Kirk Kapital

Well-Done Prisen 2018 til Kirk Kapital

22. marts 2018

Tekst: BusinessVejle
Foto: BusinessVejle

BusinessVejle har valgt at tildele Well-Done Prisen 2018 til Kirk Kapital A/S og ejer familien Kirk Johansen som en anerkendelse af den store indsats for at udvikle Havneøen i Vejle.

Havneøen er i disse år genstand for stor opmærksomhed – ikke kun fra vejlenserne, der kan glæde sig over udviklingen af nye boliger og rekreative områder, men også fra resten af landet.

Interessen skyldes ikke mindst opførelsen af Kirk Kapital A/S’s nye hovedsæde ved havnefronten, der fra verdenskendte Olafur Eliassons tegnebord bliver et både kunstnerisk og arkitektonisk vartegn for Vejle. Kirk Kapital A/S har investeret markant i hele den nye bydel på Havneøen.

- Når et område som Havneøen bliver skabt, har det en enorm positiv udvikling på en by som Vejle. Det smitter også af på optimismen og virkelysten hos vores medlemmer, siger bestyrelsesformand i BusinessVejle Finn Dyhre Hansen.

- Vi mener, det fortjener anerkendelse, at Kirk Johansen-familien investerer i udviklingen af Vejle – til glæde og gavn for både indbyggere og erhvervsliv i byen.

Galleri: Klik på billedet for at se flere billeder fra generalforsamlingen i BusinessVejle. 

Sætter pris på anerkendelsen
Well-Done Prisen overrækkes på generalforsamlingen i BusinessVejle tirsdag den 20. marts 2018. Med prisen følger et værk med kunstnerisk indhold og en gave til medarbejderne.

Til stede ved generalforsamlingen er bestyrelsesformand for Kirk Kapital A/S Casper Kirk Johansen for at modtage prisen.

- Min familie har aldrig lagt skjul på vores kærlighed til Vejle. Vi bidrager meget gerne til byens udvikling, når muligheden viser sig, og derfor er vi naturligvis beærede over at modtage Well-Done Prisen.

- Vores investering i Havneøen er et hjerteprojekt for Kirk Kapital A/S, så derfor glæder det os at konstatere, at andre vejlensere også sætter pris på de resultater, som er skudt frem i løbet af de senere år, siger Casper Kirk Johansen.

Hovedsæde på havnen indvies i år
Når Kirk Kapital A/S senere i år klipper båndet til det nye hovedsæde, er det ikke kun Kirk Kapital´s egne medarbejdere, der kan glæde sig til at flytte ind i nye kontorer. Alle indbyggere i Vejle er inviteret indenfor. I stueetagen er der fri adgang for offentligheden – og vejlensere med kajak kan endda flyde gennem dele af bygningens stueetage på havoverfladen.

Ny bestyrelse
Til generalforsamlingen blev der også valgt ny formand for BusinessVejle og nye medlemmer til bestyrelsen. Peter Skou er ny formand for BusinessVejle, og afløser Finn Dyhre Hansen, som fortsætter som suppleant i bestyrelsen.

Peter Skou, ny formand i Business Vejle, sagde et par ord til generalforsamlingen i BusinessVejle.  

Den nye bestyrelse i Business Vejle. Fra venstre, Henrik Aarup Svendsen, Mikael Grosen Skoubo, Mark Vilbrad, Peter Skou (formand), Arne Kristensen (næstformand), Telse Runge, Tina Lyngsø (suppleant), Finn Dyhre Hansen (suppleant), og business chef Morten Bech. På billedet mangler bestyrelsesmedlem Kenneth Eskildsen fra Givesco.

Læs mere om den nye bestyrelse i BusinessVejle her