Troels Lund Poulsen til Business Breakfast med erhvervslivet i Vejle Kommune

Troels Lund Poulsen til Business Breakfast med erhvervslivet i Vejle Kommune

29. august 2018

Tekst: Jesper Lilleris
Foto: Pressefoto

BusinessVejle står bag et nyt Business Breakfast koncept, som afløser de tidligere borgmestermøder. Med det nye koncept ønsker BusinessVejle at samle og styrke erhvervslivet til inspirerende morgenmøder.

I fire år har Vejle Kommune og BusinessVejle været vært for det månedlige borgmestermøde for erhvervslivet. Nu bliver borgmestermødet afløst af Business Breakfast, som fortsat vil bidrage til at styrke erhvervslivet i kommunen og opretholde den gode dialog. Første Business Breakfast er den 11. september, hvor beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen besøger Vejle.

Ny form, nye muligheder
Med udviklingen af det nye koncept, er det samtidig afslutningen på borgmestermøderne i den oprindelige form, som BusinessVejle også stod bag i 2014.

- Jeg glæder mig over det fine initiativ fra BusinessVejle, og ser frem til nogle spændende møder. Jeg har været glad for vores mange borgmestermøder, som har bidraget til at styrke erhvervslivet i Vejle Kommune. Men samtidig ser jeg frem til den nye form, som åbner op for mange spændende muligheder. Og så glæder jeg mig naturligvis over, at vi med de nye Business Breakfast fortsat kan holde fast i den gode dialog, vi har skabt de sidste fire år, siger borgmester Jens Ejner Christensen.

Med Business Breakfast kommer der til at ske markante ændringer i forhold til den oprindelige form. Business Breakfast skal fremadrettet holdes fire gange om året, et i hvert kvartal, og samtidig flyttes møderne fra det faste mødested i Erhvervenes Hus på Banegårdspladsen og ud i hele kommunen. Til møderne vil interessante og indflydelsesrige personer blive inviteret til at deltage i snakken med borgmester Jens Ejner Christensen og formand for BusinessVejle, Peter Skou - den første gæst bliver altså beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen.

- Selvom vi har været glade for vores borgmestermøder, glæder vi os meget til at fortsætte dialogen i nye rammer med flere muligheder. Det nye koncept gør det muligt at hente inspiration udefra, samtidig med vi kommer rundt i hele kommunen. Vi håber, at det nye koncept vil tiltale endnu flere fra erhvervslivet, og at det kan bidrage til et endnu stærkere samarbejde og en tættere dialog, siger Peter Skou.

Bedre adgang til kvalificeret arbejdskraft
Det første Business Breakfast har fokus på bl.a. kvalificeret arbejdskraft. Beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen vil fortælle om regeringens planer for at sikre bedre adgang til kvalificeret arbejdskraft for de danske virksomheder. Ministeren vil også se frem mod den politiske sæson og det kommende folketingsvalg.

Alle er velkomne til Business Breakfast med Troels Lund Poulsen, og det er gratis at deltage for BusinessVejles lokale samarbejdende erhvervsforeninger i Jelling, Give, Egtved og Børkop samt Vejle Boldklub. Der er tilmeldingsfrist den 6. september.

Tilmelding på https://businessvejle.dk/produkt/business-breakfast-med-borgmesteren-og-beskaeftigelsesministeren/