Salget rider på en Bølge

Salget rider på en Bølge

22. januar 2018

Tekst: Torbjørn Næs Bertelsen
Foto: Laila Pape

Ejendomsselskab fortæller, at alle boliger i de første fire etaper af Bølgen i Vejle enten er solgt, udlejede eller reserverede.

Går du med en drøm om at købe en lejlighed i Bølgen - en af Vejles mest iøjnefaldende adresser – så er du for sent ude. I hvert fald i denne omgang.

På Bølgens hjemmeside kan interesserede følge udviklingen i salget af boliger i det markante bygningsværk. Her viser en oversigt, at alle lejligheder i de fire færdigbyggede bølger er solgt eller udlejede. Samtidigt er de øverste penthouselejligheder i tredje og fjerde bølge markeret som ’reserverede’.

- Vi har oplevet en meget stor interesse for disse unikke boliger, og salget er gået rigtig flot, så vi nu ikke har flere boliger til salg eller leje, siger direktør i Ejendomsselskabet Bertel Nielsen A/S, Lars P. Bache.

Bølgen er skabt af den internationalt anerkendte tegnestue Henning Larsen Architects, som også står bag Operaen i København og Moesgaard Museum ved Aarhus. Ejendomsselskabet Bertel Nielsen A/S er bygherre på Bølgen, som de selv kalder ’Jyllands mest eksklusive og bedst beliggende boliger’.

De nye beboere i den fjerde bølge, der er den senest færdigbyggede vil ifølge Lars P. Bache kunne flytte ind 1. marts 2018.

Samtaler indledt om penthouselejligheder
Ejendomsselskabet Bertel Nielsen A/S fortæller desuden, at man har indledt konkrete forhandlinger med personer, der ønsker at overtage penthouselejlighederne i tredje og fjerde bølge.

- Når vi har potentielle købere af boliger i den prisklasse er det almindeligt, at der er mange detaljer om eventuelle ændringer ved boligen, der først skal forhandles på plads. Så længe disse forhandlinger er aktive, starter vi ikke nye forhandlinger. Derfor har vi markeret lejlighederne som reserverede, forklarer Lars P. Bache, der fortæller, at de fleste nye beboere i Bølgen er lokale fra Vejle-området.

De to toplans-penthouselejligheder, der er reserverede, er placeret i toppen af tredje og fjerde bølge. De to eksklusive boliger står hver udbudt til en salgspris på 13,5 mio. kr.

Lars P. Bache fortæller desuden, at den udvendige konstruktion på den femte og sidste bølge ventes at stå færdig i løbet af sommeren 2018.