Resilience House kan snart melde alt udlejet

Resilience House kan snart melde alt udlejet

26. oktober 2017

Tekst: Torbjørn Næs Bertelsen
Foto: Nils Rosenvold

Udlejningen er gået over al forventning, udtaler Resilience House udlejer.

Kun to måneder efter statsminister Lars Løkke Rasmussen klippede den røde snor og indviede Resilience House i Vejle, melder udlejeren, at næsten alle lokaler er udlejet.

Af de 2600 kvadratmeter erhvervslokaler i bygningen, er kun 252 kvadratmeter endnu ledige. Det drejer sig i alt om tre mindre lejemål.

Huset, der har tiltrukket en del virksomheder, der arbejder med klimatilpasningsløsninger, åbnede officielt 25. august i år.

- Vi er meget tilfredse med udviklingen i Resilience House, siger Jørgen Andersen, der er direktør for Green Tech Center.

- Vi har fra starten oplevet en stor interesse fra virksomheder, og det faktum, at næsten alt er udlejet, viser, at strategien med bæredygtige virksomhedsfællesskaber har været rigtig, fastslår han.

Lejere findes på forhånd
Mens der er glæde og tilfredshed over, at Resilience House er kommet godt fra land, så kommer det ikke bag på folkene i erhvervsparken i det nordlige Vejle.

Fremgangsmåden med Resilience House, der er det tredje virksomhedsmiljø i erhvervsparken Dandy Business Park, har nemlig været den samme som parkens to første bygninger – Advice House og Green Tech Center.

- Allerede inden det første spadestik blev taget, sikrede vi os, at 60 procent af lokalekapaciteten var forhåndsudlejet, fortæller Jørgen Andersen.

Størstedelen af lejerne er altså allerede fundet inden huset tager form. Dette vil også være fremgangsmåden med Food Innovation House, der er det næste virksomhedsmiljø i Dandy Business Park-området.

Food Innovation House ventes at være færdigbygget og klar til indvielse i foråret 2018.