Jagten går ind på årets iværksætter i Trekantområdet

Jagten går ind på årets iværksætter i Trekantområdet

20. september 2017

Foto: Nur Design

En helt ny pris skal inspirere Trekantområdets mange iværksættere til at tænke på vækst. Vinderen afsløres ved en festlig prisuddeling, IVER Award, den 28. november i det nybyggede LEGO House.

Kender du en iværksætter, som har potentiale til at blive noget stort? Som arbejder hårdt og målrettet på at skabe en succes. Og som ikke har været iværksætter i mere end 6 år?

Så kan det være, at du har den oplagte kandidat til at vinde titlen som Årets IVER i Trekantområdet. Med prisen følger også et ophold på Seedster Bootcamp i Malaga, så vinderen kan blive klædt endnu bedre på til at udløse vækstpotentialet i sin virksomhed.

Det er syv erhvervskontorer i Trekantområdet samt Trekantområdet Danmark, der står bag prisen.

- Vi arbejder målrettet på at sætte turbo på væksten her i Trekantområdet, og med iværksætterprisen ønsker vi at motivere og inspirere vores iværksættere til at tænke i vækstbaner, siger Lotte Bjerre Nielsen, som er udviklingschef i Trekantområdet Danmark.

Der skal vælges én finalist fra hver af de syv kommuner i Trekantområdet. Kolding, Haderslev og Vejle, der alle har en lokal iværksætterpris, sender deres vinder direkte til finalen. Men i Billund, Fredericia, Middelfart og Vejen er der åben nominering. Det vil sige, at alle kan komme med forslag til kandidater frem til 9. oktober.

Det bliver en uafhængig jury bestående af investeringschef Christian Bjerre Boisen fra Syddansk Innovation, sanger og iværksætter Pernille Rosendahl samt repræsentanter fra det lokale erhvervsliv, der skal udvælge en første-, anden- og en tredjeplads blandt de 7 finalister.