Indstil en kandidat til Iværksætterprisen 2018

Indstil en kandidat til Iværksætterprisen 2018

29. september 2017

Tekst: Jesper Lilleris
Foto: Trine Buxbom

I hele oktober har alle mulighed for at indstille deres egen eller andres virksomhed til Iværksætterprisen 2018. Tiltaget skal skabe mere opmærksomhed om iværksætteri, og bidrage til endnu flere iværksættere i Vejle Kommune.

Når Iværksætterprisen 2018 uddeles ved Vejle Kommunes nytårskur for erhvervslivet 4. januar, er det udelukkende de kandidater, som bliver indstillet i oktober, der kan dyste om den attraktive pris.

-At andre synes man som iværksætter gør det godt og fortjener prisen, er en stor anerkendelse i sig selv. Derfor håber jeg, at rigtig mange vil støtte op om iværksætterne og indstille kandidater til Iværksætterprisen. Og iværksætterne må naturligvis også meget gerne indstille sig selv til prisen, siger Morten Damgaard Nielsen, erhvervschef i Vejle Kommune.

På www.vejle.dk/iværksætterpris er der i hele oktober åben for indstilling af kandidater til Iværksætterprisen 2018.

 

Maja Høgh Vindbjerg blev ved Nytårskuren for erhvervslivet i Vejle Kommune tildelt Iværksætterprisen 2017 for sit flotte arbejde med sin designvirksomhed Nur Design.

En hyldest til iværksætterne
Vejle Kommune har en lang tradition for at fokusere på iværksætteri. Iværksættere bidrager til nye arbejdspladser, og skaber dynamik i erhvervslivet og økonomisk vækst i kommunen. Derfor er prisen også en mulighed for at fremhæve de gode iværksætter rollemodeller.

-Vejle er kendt for en ambitiøs og stærk iværksætterpolitik og bl.a. derfor findes der mange dygtige og initiativrige iværksættere i lokalområdet. Med Iværksætterprisen hylder vi iværksætteriet og fremhæver de gode rollemodeller. Vi vil gerne være med til at skabe et miljø, hvor endnu flere har lyst til at komme i gang, og hvor vi får flere vækst-iværksættere, siger Morten Damgaard Nielsen.