Hvem skal være årets rummelige virksomhed 2017?

Hvem skal være årets rummelige virksomhed 2017?

26. oktober 2017

Tekst: Rune Hansen
Foto: Artusbyg (nomineret 2016)

Nu kan du være med til at bestemme, hvem der skal kåres til årets rummelige virksomhed og årets mentor i Vejle Kommune 2017. Du kan også give dit bud på årets succeshistorie.

Arbejdsmarkedsudvalget hædrer for syvende år i træk en virksomhed og en medarbejder, der har gjort en ekstra indsats for at hjælpe særligt udsatte borgere på arbejdsmarkedet. Som tidligere år bliver der også i 2017 uddelt priser til tre succeshistorier.

Alle, som har et bud på, hvem der kan komme i betragtning, opfordres til at pege på mulige kandidater til priserne. Indstillingerne skal sendes til Jobcenter Vejle senest 31. oktober.
Indstillingerne bliver vurderet af en dommerkomité med repræsentanter fra bl.a. Arbejdsmarkedsudvalget, DA, LO, Danske Handicaporganisationer og Integrationsrådet.

Vær med til finde prismodtagerne ved at indstille:
- En virksomhed, der har gjort sig fortjent til titlen som årets rummelige virksomhed 2017
- En medarbejder, der har gjort sig fortjent til titlen som årets mentor 2017
- En succeshistorie.

Succeshistorien kan fx være en virksomhed eller en medarbejder, der har gjort en særlig, konkret indsats i forhold til den sociale rummelighed. Eller måske en borger der har overvundet sine udfordringer i samarbejde med en virksomhed og er blevet tilknyttet arbejdsmarkedet.

Hent et indstillingsskema på www.vejle.dk/rummelig og indsend det senest 31. oktober 2017.