Første spadestik taget til nyt kontorhus i Dandy Business Park

Første spadestik taget til nyt kontorhus i Dandy Business Park

16. november 2017

Tekst: Torbjørn Næs Bertelsen
Foto: Dandy Business Park

Business House – vil have plads til 4-6 virksomheder. Flere virksomheder har allerede meldt deres ankomst.

Der er fart på i Dandy Business Park. I august åbnede Resilience House og til foråret står Food Innovation House færdig - begge kontorhuse er allerede stort set udlejede. BS Invest A/S, der er hovedinvestor i Dandy Business Park, meddeler nu, at der etableres endnu et kontorhus i erhvervsområdet på Lysholt Allé i Vejle.

Ved et uformelt arrangement 16. november 2017 blev planerne for det nye Business House lagt frem. Første spadestik blev ved samme lejlighed taget af Vejles borgmester, Jens Ejner Christensen, bestyrelsesformand i BS Invest A/S, Steen Bagger-Sørensen, og Casper Rasmussen fra Xella Danmark A/S.

Det er som sagt BS Invest A/S, der har besluttet at bygge det nye kontorhus. Det bliver på samlet 3.000 m2 og vil have plads til fire til seks virksomheder. Erhvervslejemålene vil være mellem 380-750 m2.

Det nye kontorhus-projekt blev præsenteret i Advice House, der i 2009 stod klart som det første kontorhus i Dandy Business Park.

Fremgang understøttes af nyt domicil
Virksomhederne Xella Danmark A/S og Gumlink Confectionary Company A/S har allerede skrevet sig for halvdelen af kvadratmetrene.

- Vi har i en længere periode haft kig på Dandy Business Park som en mulig adresse, men har ikke kunnet se os selv i de bestående huse. Med opførslen af Business House kan vi være en del af det miljø og det netværk, der er i parken, forklarer salgsdirektør Morten Bak om Xella Danmark, der de seneste år har haft til huse i Løsning.

- Vi er vokset ud af vores nuværende rammer og ønsker at understøtte vores positive udvikling med større kapacitet og mere plads. Det har vi fundet i Dandy Business Park, der er et dynamisk sted med fokus på bæredygtig vækst og et stærkt netværk, siger Morten Bak og fortsætter:

GUMLINK Confectionary Company flytter også ind i Dandy Business Park. Det er ønsket om en central placering i moderne lokaler – og ikke mindst muligheden for at få det kommende Food Innovation House som nærmeste nabo, der har været udslagsgivende for valget.

Huset opføres i totalentreprise af CASA og forventes færdig i slutningen af 2018.