Finalisterne til årets rummelige virksomhed 2017 er udpeget

Finalisterne til årets rummelige virksomhed 2017 er udpeget

10. november 2017

Tekst: Rune Hansen
Foto: Universal Transport

I starten af december kåres årets rummelige virksomhed og årets mentor ved en prisuddeling i Spinderihallerne. Nu er de fem finalister i hver kategori udpeget.

Det er snart seks år siden, at kommunens arbejdsmarkedsudvalg for første gang hædrede en virksomhed og en medarbejder, som havde gjort en ekstra indsats for at hjælpe udsatte borgere tilbage på arbejdsmarkedet i Vejle Kommune. De fik priserne som hhv. ”Årets rummelige virksomhed” og ”Årets mentor”, ved det der siden har udviklet sig til en årlig tilbagevendende begivenhed.

Den 31. oktober var der så frist for at indstille til kandidater til priserne i 2017, og blandt disse indstillinger er der udvalgt fem finalister i hver kategori. 

Finalisterne til årets rummelige virksomhed 2017 er:
- Vingsted Hotel og konferencecenter
- Børnehuset ved Banen
- Bilka Vejle
- OK Plus i Bredballe
- Hjertebageriet

Finalisterne til årets mentor 2017 er:
- Pia Jensen (DGIs landskontor)
- Henrik Holm (HC Smede ApS)
- Henrik Guldberg Jensen (Europcar)
- Krista Sørensen (Plejecenter Kastaniehaven)
- Erik Knudsen (Vejle Boldklub)

Det er nu op til en dommerkomité med repræsentanter fra bl.a. Arbejdsmarkedsudvalget, DA, LO, Danske Handicaporganisationer og Integrationsrådet at vurdere, hvem der skal løbe med titlerne i år. Vinderne offentliggøres ved et arrangement i Spinderihallerne den 5. december, hvor man også vil præmiere tre succeshistorier fra arbejdsmarkedsområdet.