Erhvervskonference om “Værtens bedste Vejle”

Erhvervskonference om “Værtens bedste Vejle”

8. september 2017

Tekst: Jesper Lilleris
Foto: Pressefoto

Oplægsholderne er håndplukket fra øverste hylde, når erhvervslivet i Vejle Kommune inviteres til Erhvervskonferencen 2017 i Vejle Musikteater. Scenen indtages af Thomas Borgen, direktør i Danske Bank, direktør i LEGOLAND Christian Woller og hoteldirektør ved Fredensborg Store Kro Jacob Mikkelsen.

Temaet er værtskab med særlig fokus på den gode kundeoplevelse, og der lagt op til en aften med networking og spændende indlæg fra toppen af dansk erhvervsliv. Værtens bedste Vejle holdes i Vejle Musikteater den 18. september, og igen i år vil der være mulighed for at deltage i en netværksmiddag på Scandic Jacob Gade forud for selve konferencen, der begynder kl. 19.

-Det bliver en spændende aften, og jeg glæder mig til at byde hele erhvervslivet i Vejle Kommune velkommen til en aften med et meget højt fagligt niveau og nogle interessante oplæg, siger borgmester Jens Ejner Christensen. Det er et yderst relevant tema, for uanset hvilken branche vi arbejder i, er det vigtigt at have fokus på kunden og skabe en god oplevelse. Detailhandelen i Vejle er et godt eksempel på dette, da byen er kåret til “Danmarks mest servicemindede handelsby”, siger borgmesteren.

Stærkt program
Det er nogle yderst kompetente oplægsholdere, der indtager scenen i Vejle Musikteater til erhvervskonferencen. Fælles for de tre oplægsholdere er, at de alle er direktører en top-virksomhed inden for hver deres branche. 

Danske Bank har været igennem en periode med kundeflugt og et svigtende image. Thomas Borgen, direktør i Danske Bank, vil føre publikum igennem rejsen med at få kunderne tilbage i fokus, og forbedre kundernes oplevelse af Danmarks største bank.

Christian Woller er direktør i LEGOLAND, og han vil dele sine tanker om, hvad der ligger bag den gode kundeoplevelse, og hvordan man formår at få kunderne til at komme tilbage. Med udgangspunkt i LEGOLAND Billund vil Christian Woller give publikum en indsigt i de tanker, der ligger bag legetøjsgigantens store succes.

-Er du serviceminded, eller er det en evne, du skal tilegne dig? Det spørger hoteldirektør og medejer af Fredensborg Store Kro, Jacob Mikkelsen, om og stiller skarpt på den personlige kundeoplevelse og det kæmpe potentiale, han mener, vi alle besidder. Med udgangspunkt i konkrete cases giver han publikum konkrete værktøjer at arbejde videre med.

Erhvervsnetværk står bag Værsten bedste Vejle
Bag dette års erhvervskonference står en række erhvervsnetværk i samarbejde med Vejle Kommune. Den brede opbakning til samarbejdet glæder erhvervschef i Vejle Kommune, Morten Damgaard:

- Det er fantastisk, at vi sammen kan skabe sådan en spændende aften for hele erhvervslivet i Vejle Kommune. Samarbejdet er med til at gøre vores erhvervsnetværk endnu stærkere i kommunen, og det har været en fornøjelse at arbejde sammen på tværs af organisationer og geografi.

Følgende erhvervsnetværk står sammen med Vejle Kommune bag erhvervskonferencen: Aktiv Erhverv (Egtved), BusinessVejle, Børkop Handel og Erhverv, City Vejle, Give Handel og Erhverv og VBs erhvervsnetværk.