Danespo bygger nyt hovedkvarter i Give

Danespo bygger nyt hovedkvarter i Give

1. marts 2017

Tekst: Torbjørn Næs Bertelsen
Foto: Nils Rosenvold

Danespo har købt 26.000 kvadratmeter stor grund på Dyrskuevej i Give og bygger nyt hovedkvarter og forædlingsstation.

Give skal også fremover være kartoffelvirksomheden Danespos hjemby. Det står klart efter virksomheden har annonceret, at man har købt en 26.000 kvadratmeter stor erhvervsgrund på Dyrskuevej i Give.

Det er planen, at der på grunden skal opføres et nyt hovedkvarter og en forædlingsstation.

Administrerende direktør i Danespo, Steen Bitsch, er glad for at købet af grunden er faldet på plads. Selvom der har været mange overvejelser omkring, hvor Danespos nye hovedkvarter skulle placeres, så har det ifølge Steen Bitsch ikke været på tale, at man skulle forlade Give.

- Vi ser Give som det bedste sted at drive og udvikle virksomheden frem mod nye resultater. Danespo har altid hørt hjemme i Give og det ser vi ingen grund til at ændre på, siger Steen Bitsch.

Han fremhæver det gode samarbejde Danespo har haft med Vejle Kommune som hovedårsag til, at beslutningen om at købe erhvervsjorden på Dyrskuevej blev truffet.

Danespos hovedkontor har adresse på Ryttervangen i Give, men med planerne for byggeriet af et nyt hovedkvarter skal bygningen på Ryttervangen afhændes til anden side.

Der er endnu ikke lagt planer for, hvornår Danespo skal rykke ind i nye lokaler på Dyrskuevej. Det kommer ifølge Steen Bitsch til at afhænge af de firmaer, der skal levere materialerne.

Byggeriet er endnu ikke planlagt i detaljer, men de første forlydender melder, at byggeriet bliver på mellem 3.000 og 3.500 kvadratmeter.

Er din virksomhed også på udkig efter erhvervsjord. Klik her og se hvilke muligheder Vejle Kommune kan tilbyde.