ComBigaS åbner hovedkvarter i Give

ComBigaS åbner hovedkvarter i Give

2. december 2016

Tekst: Torbjørn Næs Bertelsen
Foto: ComBigaS

Den unikke placering og ønsket om at være tæt på kunderne var afgørende faktorer for den vestjyske biogas-virksomhed ComBigaS. Derfor er de nu flyttet til Give.

1. december havde de 15 ansatte i biogas-virksomheden ComBigaS første arbejdsdag i virksomhedens nye hovedkvarter på Ryttervangen 11 i Give.

Virksomheden, der har 16 års erfaring fra biogas-området, lå indtil for nylig i landsbyen Hemmet i Vestjylland. Ifølge direktør Klaus Høgh var ComBigaS vokset ud af sit hidtidige hovedkvarter.

- Vi havde fri leg til at finde noget nyt. Vi overvejede Grindsted, Skjern og Billund, men Give var gennem hele processen min favorit, fortæller Klaus Høgh:

- Vi blev opmærksomme på Ryttervangen 11 gennem netværk. Jeg forhørte min direktør-kollega Per Henriksen fra KTerhvervsbyg, om han vidste, hvad der kunne være tilgængeligt. Han informerede mig om bygningerne på Ryttervangen.

ComBiGas nye domicil på Ryttervangen 11 i Give
ComBigaS nye domicil på Ryttervangen 11 i Give.

Afgørende med lufthavn og motorvej
ComBigaS bygger biogasanlæg alle steder i Danmark og i udlandet. Med den nye placering har virksomheden mulighed for at være tættere på sine kunder - hvor end de befinder sig.

- Der er ikke mange af vores kunder, der ligger vest for os i Vestjylland. Med vores nye centrale placering i Give ligger vores kunder i nord, syd, øst og vest. Det er en fordel i det daglige arbejde, siger Klaus Høgh.

Han fremhæver den korte afstand til Billund Lufthavn som et stort plus for ComBigaS, der har mange besøgende fra udlandet:

- Lufthavnen og den direkte opkobling til motorvejen gør, at vi på kortere tid kan tilbyde vores tjenester til kunderne. Det gør os simpelthen mere relevante, forklarer biogas-direktøren.

Klar til nye udfordringer
Med flytningen vel overstået er ComBigaS nu klar til at kaste sig over nye udfordringer – og direktør Klaus Høgh er optimist:

- Vores mål er at vokse yderligere og konsolidere os som virksomhed. Samtidig vil vores nye placering af vores hovedkvarter, styrke vores etablering på det hjemlige og udenlandske marked.