Better Energy åbner afdeling i Holland

Better Energy åbner afdeling i Holland

11. oktober 2017

Tekst: Torbjørn Næs Bertelsen
Foto: Better Energy

Better Energys nye afdeling får domicil i Amsterdam. Virksomheden vil udnytte sine kompetencer inden for solcelle-projekter i stor skala.

Solcellevirksomheden Better Energy indtager endnu et marked. Virksomheden, der havde sit udspring fra Green Tech Center i Vejle har i samarbejde med hollandske Adamant Renewables etableret selskabet Better Energy Nederland B.V. Det oplyser Better Energy i en pressemeddelelse.

Potentialet på det hollandske marked er ifølge Better Energy stort. De ser nemlig en stor efterspørgsel på erfarne aktører, der kan levere hele pakkeløsninger og som evner at effektmaksimere inden for solcelle-projekter i stor skala.

Vil fremme billig vedvarende energi
- Vi betragter Holland som et nyt hjemmemarked. Vi vil bidrage med al vor viden og ekspertise i bestræbelserne på at fremme billig og vedvarende energi i Holland, udtaler ledende partner i Better Energy, Mark Augustenborg Ødum i pressemeddelelsen.

- Vi har fundet et hollandsk ledelsesteam med et utroligt drive kombineret med stor brancheekspertise, som vi mener, vil give os de bedste forudsætninger for at tilkæmpe os en markedslederposition på et hurtigt voksende marked. Med et fokuseret, hollandsk team vil vi være i stand til hurtigt at reagere på lokale ændringer i markedsforhold og efterspørgsel, tilføjer han.

Mere end 30 års erfaring
Det hollandske ledelsesteam anføres af administrerende direktør, Pieter Bijlsma. Tilsammen har ledelsen i den nye virksomhed i Holland mere end 30 års erfaring i udvikling, konstruktion, finansiering og asset management-håndtering af vedvarende energianlæg.

Better Energy Nederlands aktiviteter vil omfatte taganlæg, jordbaserede pv-anlæg på kraftværksniveau såvel som flydende solcelleteknologi og carportløsninger.

Aftalen med Adamant Renewables sker i et år, der allerede har været begivenhedsrigt for Better Energy. Virksomheden, der er under tre år gammel indgik 25. august 2017 en leverandør- og partnerskabsaftale med to af verdens største virksomheder: Huawei fra Kina og Tata Power Solar fra Indien.

Aftalen blev underskrevet i Better Energy’s nye kontorer i Resilience House i Vejle.