13 lovende startups til speeddating med 13 investorer

13 lovende startups til speeddating med 13 investorer

9. marts 2018

Tekst: Torbjørn Næs Bertelsen
Foto: Green Tech Center

Målet er ’det perfekte match’ mellem en investor og en lovende iværksætter.

Foreningen Invester i Trekantområdet inviterede i starten af marts til Investor Match Day. Flere end 50 erhvervsfolk mødte frem i Dandy Business Park, hvor investorer blev præsenteret for en række vækstvirksomheder, der enkeltvis præsenterede deres virksomhed og produkter.

Dagen igennem var der en summende aktivitet og positiv stemning. Visitkort og kontaktoplysninger blev udvekslet i stor stil og forventningerne til fremtiden er høje.

Invester i Trekantområdet var på Investor Match Day en aktiv samarbejdspartner for både investorer og vækstvirksomheder, og har til opgave at sørge for fortsat opfølgning på de kontakter, der er opstået.

Næste Match Day 8. maj
Foreningen er en non-profit forening, der har til formål at sikre vækst, udvikling og jobskabelse i Trekantområdet, gennem match-making af vækstvirksomheder med mentorer og investorer. Det sker ved Investor Match Day og mange andre tiltag.

Foreningen støttes af Trekantområdet Danmark, Spinderihallerne, Slagteriet, Green Tech Center, Food Innovation House, EY, Skov Advokater, PwC, Nordea, Codex Advokater, Kielberg Advokater, Beierholm samt Spar Nord.

Næste Investor Match Day afholdes 8. maj 2018 i Vejle og virksomheder og investorer, der ønsker at deltage i arrangementet kan allerede nu tage kontakt til Invester i Trekantområdet for at få mere information om deltagelse.